Kuperus en Partners
Klant:

HTC is een van de meest innovatieve bedrijven in de mobiele telecomsector. De gebruiker staat centraal in de telefoons die ze ontwerpen zodat deze aansluiten bij de persoonlijke behoeften en levensstijl.

Diensten:

Webdesign, Grafische vormgeving, Development, E-mailing, Backoffice.

Bezoek website

 

Exclusively by HTC & Vodafone

De klantvraag: "Ontwikkel een actiewebsite en bijbehorend communicatie materiaal bij het event waarmee we de UrBeats headset aan de deelnemers kunnen verstrekken en vervolgens de VIP tickets verloten.”

De aanpak

In samenwerking met Vodafone lanceert HTC een nieuwe toestel de One S. Om de bijbehorende UrBeats headset extra onder de aandacht te brengen organiseren zij een VIP evenement met als hoofdact Afrojack.

Met het design van de website hebben wij de stijl neergezet waarmee de actie gecommuniceerd wordt. Vervolgens hebben wij dit ontwerp door vertaald naar een sticker voor op de One S verpakking in de winkel, de e-mailing templates, socialmedia uitingen en de entree tickets.

 

Design

Het uitgangspunt was de foto van Afrojack en de product shots van de headset,  hieromheen moest in korte tijd een strak stoer ontwerp ontwikkeld worden. Als kleur thema zijn wij voor rood met grijs gegaan de kleuren van de headset, en tevens het rood van Vodafone. De rode overlay gaf ons tevens de mogelijkheid om vrij met tekst en beeld te spelen zonder aan de foto van Afrojack te komen.

Pagina met event informatie en line-up: alle DJ's hebben een rode hover die hun artiesten naam toont.