ClimaBest Boxspring

 

Klant:

Living Comfort is gespecialiseerd in drukverlagende NASA traagschuim matrassen, kussens en matrastoppers en is de overkoepelende organisatie van een groeiend aantal matrasmerken waaronder nu ook Climabest Boxspring.

Diensten:

Webdesign, Logo Beeldbewerking, Development, CMS-Tool

Bezoek website

ClimaBest Boxspring

De klantvraag: “Maak voor onze webshop een inspirerende omgeving waarmee we onze bezoekers optimaal bedienen tijdens het oriënteren, samenstellen en aanschaffen van onze complete boxspring?”

De aanpak

Vanuit de door de klant geleverde doelgroep en visie omschrijving hebben wij het logo en de huisstijl ontworpen. In het webdesign hebben we vervolgens de volledige webshop uitgewerkt van het bestelformulier tot de homepage. Waarbij we rekening hebben gehouden met actieve verkoop, gebruikersgemak en vindbaarheid.

Design

De kleurkeuze en het beeldgebruik hebben wij samen met de klant afgestemd op de doelgroep. Er is gekozen voor een vriendelijke en vrouwelijke combinatie van pastelkleuren. Waarbij het blauw en groen voor vertrouwen staan en een fris gezond product. De activerende elementen, die moet opvallen, hebben een contrasterende kleur gekregen die toch heel goed aansluit bij de zachte basis, zodat de gehele webshop.

Matraskeuze tabel Boxspring bestelpagina