Een eigen website geheel naar uw wensen? Dat realiseren wij graag voor u. U geeft aan welke functionaliteiten u wilt; wij bouwen het.

Bent u net gestart met een bedrijf en heeft u een professionele website nodig? Of heeft u een bestaande website, maar is deze toe aan vernieuwing? Wij zorgen er graag voor dat u een online presentatie krijgt waar u trots op kunt zijn. Geef aan wat uw wensen zijn en wij realiseren het.

Maak vrijblijvend een afspraak

Uw maatwerk website

Bij iedere opdracht werken we volgens een stappenplan. Dit stappenplan geeft onszelf, en onze klanten, inzicht in de voortgang van het project. Er zijn verschillende momenten in het proces waarop we weer even om de tafel gaan met opdrachtgevers. Zo houden we gezamelijk de doelen scherp en kunnen we garanderen dat het eindproduct naar wens wordt opgeleverd.

Voordat we met een project starten zorgen we altijd dat onze neuzen allemaal dezelfde kant op wijzen. We beginnen met een meeting waarin we alle wensen en eisen doornemen waar het project aan moet voldoen. Alle onderdelen komen hierbij aan bod.

Een wireframe is een soort blauwdruk van de site. Dit wordt gemaakt zodat wij een idee krijgen van de werking en de functionaliteiten van de website. Eventuele aanpassingen kunnen vervolgens gemakkelijk doorgevoerd worden, omdat er nog geen webdesign is gemaakt. Het wireframe wordt uitgebreid besproken met de opdrachtgever voordat we overgegaan naar het maken van een design. Tijdens de wireframe fase komen tekstuele invulling, SEO, techniek en design beslissingen allemaal aan bod.

Na het wireframe bepalen we de stijl en het kleurgebruik. Uiteraard wordt dit altijd bepaald in samenwerking met de opdrachtgever. We kijken goed naar wat de concurrentie doet, hoe wij dat beter kunnen doen, en welke vormgeving daar het beste bij aansluit. We proberen ons zo min mogelijk te laten leiden door persoonlijke smaak, maar juist door wat het beste bij uw doelgroep en product past.

Als de designs klaar zijn en door iedereen zijn goedgekeurd gaan we over tot het bouwen van het product. Dit is vaak een stille fase qua communicatie omdat alle genomen beslissingen nu worden uitgevoerd. In deze fase verrichten onze developers noeste arbeid om het product volgens de laatste webstandaarden en wensen binnen de afgesproken tijd op te leveren. Wij houden u ook in deze fase op de hoogte en laten u waar mogelijk ook mee kijken met de voortgang, op onze test omgeving.

Als de site eenmaal is gebouwd kan hij gevuld worden met teksten. Meestal kunnen onze opdrachtgevers dit zelf met behulp van onze CMS-Tool. Wij geven onze klanten daarbij inzicht in het schrijven van geoptimaliseerde webteksten zodat de website goed scoort in de zoekmachines.

Als alles klaar is wordt de website onderworpen aan een zogeheten kwaliteitscheck. Hiermee vangen we eventuele foutjes af die er tijdens de ontwikkeling in zijn geslopen. Na de kwaliteitscheck is het tijd om de website live te zetten. Uiteraard kunnen wijzigingen altijd nog doorgevoerd worden.