Uw kostbare website moet goed vindbaar zijn

Met onze kennis en techniek zorgen wij ervoor dat de code van uw website klopt en door te analyseren bepalen we welke keywords relevant zijn.

Wij vinden het niet meer dan logisch om websites volgens de nieuwste technieken te ontwikkelen. Daarbij houden we al in het begin stadium rekening met de vindbaarheid zodat Google en andere zoekmachine zoals Bing en Yahoo uw website makkelijk kunnen doorzoeken.
Zoekmachine optimalisatie afgekort SEO is bij ons dus standaard en geen extra optie waar we veel geld voor vragen.

Technieken die we gebruiken

Google biedt vele handige programma's waaronder Webmasterhulpprogramma's waarin wij een XML versie van uw sitemap uploaden. Daarmee weet Google direct welke pagina's uw website bevat en kunnen de dieper liggende pagina's ook goed gevonden worden.
(Een sitemap is een opsomming met alle pagina's die binnen de website zichtbaar zijn op het internet.)

Om de laadtijd van uw website te beperken zetten we de onderdelen van uw layout om naar een zogehete "sprite" waarin alle hoekjes en randjes worden opgeslagen. Dit beperkt het aantal request.

Analyseren

Uiteraard zijn we u graag van dienst als het gaat om zoekmachine optimalisatie. Echter merken wij ook dat veel van onze klanten toch graag zelf aan het roer staan, deels om kosten te besparen. Daarom beschikt de CMS-Tool over een aantal vernuftige technieken zodat u zelf in staat bent de juiste keywords te bepalen. Een simpel voorbeld is de lengte van de Pagina titel <title> door deze te beperken tot 56 karakters past deze beter tussen de zoekmachine resultaten van Google en ontstaat er geen afgekapte tekst.

Wilt u mee weten over SEO?

Neem dan vrijblijvend contact op met