Complete webshop bestaat uit:
  • Professionele op maat gemaakte webshop
  • Een uniek design passend bij uw doelgroep
  • Grote betrokkenheid en support (ook achteraf)
  • Uitgebreid hosting pakket met SSL certificaat (beveiligde verbinding).
    t.w.v. € 240,- p.jr
  • Nieuwste technieken
  • Gebruiksvriendelijk CMS systeem
  • Koffie met gebak!

Wij bieden u een op maat gemaakte webshop

Goede webshops zijn maatwerk, daarom worden uw wensen bij Indigio uitvoerig besproken. Ook wordt er met u meegedacht over hoe we uw producten het beste kunnen aanbieden. U kunt ons zien als het verlengstuk van uw bedrijf, een website is eigenlijk nooit klaar. Zodra de eerste versie is opgeleverd begint het pas! Ondankt onze ervaring met eerdere webshop zijn er altijd onvoorziene zaken en daarnaast is het verstandig om het gedrag van uw bezoekers te meten. Zodat we daar de webshop op kunnen afstemmen wat leidt tot een verbertering in de verkoop.

CMS-Tool

Voor een webwinkel is het een absolute must om over een Content Management Systeem te beschikken. Hiermee kunt u de producten op uw webshop aanpassen, prijswijzigingen doorvoeren en bestellingen afhandelen.

Betaalmethodes zoals iDeal, PayPal en CreditCards

Ook hierin kunnen wij u adviseren, iDeal kunt u bijvoorbeeld direct aanvragen bij uw eigen bank maar er zijn ook 'payment providers' die voor kleine webshops voordeliger zijn.

PayPal is handig als u producten verkoopt naar het buitenland. Via PayPal kan men tevens met Creditcards betalen. Het geld wordt op uw PayPal account bijgeschreven en kunt u indien gewenst laten overboeken naar uw bankrekening.

Voorbeelden

In ons portfolio staan enkel voorbeelden van webshops die door Indigio zijn ontwikkeld.

www.boscleaningfinishing.com/webshop

www.heliumshop.nl

www.certusmusic.nl

www.e-zmoke.com