Aanvragen:

neem contact op met sander@indigio.nl
020 222 3442

 

Indigio is officieel reseller en kan vrijwel elk SSL certificaat leveren.

Website beveiliging

Vandaag de dag is het een absolute must dat uw website beschikt over een beveiligde verbinding. Bestel uw SSL certificaat bij Indigio!

Een SSL certificaat zorgt ervoor dat het internet verkeer tussen de browser en webserver wordt versleuteld. Op vrijwel iedere website staat een contact formulier en bij webshops worden betalingsgegevens gevraagd. Dit is gevoelige informatie die niet in verkeerde handen mag vallen. Daarnaast geeft Google, die in grote maten het internet reguliert, sinds begin 2017 in de browser Chrome aan wanneer websites onveilig zijn. Met een SSL certificaat is dit geen issue.

Welk certificaat heb ik nodig?

Voor webshops adviseren wij om een SSL te nemen met een uitgebreide validatie. Hierbij worden uw bedrijfsgegegvens controleert a.d.v. de inschrijving bij de Kamer van Koophandel.
Dit certificaat zorgt tevens voor dat uw bedrijfsnaam met groene letters naast de adresbalk wordt weergegeven (afhankelijk van uw browser).

Kosten voor een uitgebreid SSL vanaf € 120,- per jaaar inclusief installatie. *

Vanaf omdat er verschillende gradaties zijn, heeft u een webshop met een omzet boven een ton dan zijn hiervoor speciale certificaten die behalve duurder zijn een verzekerswaarde hebben.

Voor bedrijfswebsites zijn er SSL certificaten leverbaar vanaf € 20,- per jaar inclusief installatie*. Deze certificaten zijn te herkennen aan een slotje in de browser. Hierbij vindt er geen controle van de bedrijfsgegevens plaats. Wilt u dat er wel een controle plaatsvindt dan kunnen wij dit voor u aanvragen. Een certificaat met bedrijfsgegevens is beschikbaar voor € 50,- per jaar.

* Installatie op servers van Indigio
Vermelden prijzen zijn exclusief 21% btw.