Webhosting

De reden dat wij met webhosting zijn begonnen is omdat wij onze klanten een full-service oplossing willen aanbieden en "in control" willen blijven.

Wij onderscheiden ons door ongeacht welk pakket u afneemt een betrokken en adequate service te bieden. In de vaktermologie hebben we het hier over SLA (Service Level agreement). Veel bedrijven zijn buiten kantoortijden verminderd bereikbaar. Wij trachten om altijd bereikbaar te zijn dan wel binnen realistisch tijd terug te bellen.

Onze servers zijn ondergebracht in een solide netwerk bij een betrouwbare Nederlandse partij.

 

VPS = Virtual private server

Behoefte aan extra power? Met een VPS heeft u, zoals de afkorting zegt, een private server. Waar standaard hosting op een gedeelde server staat is dat bij een VPS niet zo. Omdat klanten hier vaak specifieke behoeftes in hebben bespreken wij graag wat uw wensen zijn?

Shared - managed / unmanaged

Servers moeten worden onderhouden en dat kost tijd. Door VPS servers te combineren kunnen wij u een snellere VPS aanbieden tegen een scherper tarief. Dan hebben we het over een 1/2 een 1/3 of 1/4 deel van een VPS waarop uw website wordt geinstalleerd. Voordeel van een VPS is de schaalbaarheid, blijkt u website meer capaciteit nodig te hebben dan verplaatsen we uw website naar een single VPS helemaal voor uzelf of we zetten extra servercapaciteit in. Daar zit een flexibel model achter.